Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-08@21:28:07 GMT

رشد 39 درصدی واردات کالا به قم

تاریخ انتشار: ۱۴ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۴۷۹۳۷۰

رشد 39 درصدی واردات کالا به قم

به گزارشگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوانازقم؛محمود سیجانی,رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قم با اشاره به وضعیت واردات استان قم اظهار کرد: در پنج ماه نخست سال جاری 139 میلیون دلار واردات به استان صورت گرفت که 39 درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش داشت. در این مدت وزن کالاهای وارداتی به استان قم 23 هزار تن بود که 28 درصد افزایش نسبت به مدت مشابه سال گذشته داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: مهم ترین کالاهای وارداتی استان قم در پنج ماه نخست سال جاری وسایل نقلیه زمینی غیر از نواقل روی خط راه آهن یا تراموا، دیگ‌های بخار و ماشین آلات و وسایل مکانیکی، قطعات منفصله ماشین آلات راهسازی، خودرو و سایر ماشین آلات، ماشین آلات و دستگاه‌های برقی و اجزاء و قطعات آن‌ها است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قم با اشاره به برنامه نمایشگاهی استان قم اظهار کرد: براساس این برنامه، نمایشگاه عرضه مستقیم کالا از 15 تا 22 شهریور با هدف عرضه لوازم التحریر، کیف و کفش، انواع پوشاک، بازی‌های فکری و سرگرمی و آموزشی و مواد شوینده در استان قم برگزار خواهد شد.

سیجانی افزود: کشورهای چین، کره، ژاپن، ایتالیا، ترکیه، اندونزی، فرانسه، آلمان و امارات مهم ترین کشورهای هدف وارداتی استان در پنج ماه نخست سال جاری بودند.

وی در پایان افزود: تمرکز بر روی صادرات و گردشگری موجب می‌شود که از رکود غیرتورمی در کشور خارج شویم، در این راستا باید جلساتی به صورت مستمر برای کمک به بخش صادرات برگزار شود، ظرفیت تولید به اندازه کافی در کشور وجود دارد و باید به دنبال توسعه بازار صادرات و تنوع بخشیدن به این بازار باشیم.

انتهای پیام/الف

واردات 139 میلیون دلاری کالا به قم

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اقتصادی واردات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۴۷۹۳۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنج و روغن شامل ارز ترجیجی شد

بر اساس مصوبه هیئت وزیران برنج و روغن خام در فهرست کالا‌های مشمول ارز ۲۸۵۰۰ تومانی قرار گرفت.

به گزارش فارس، بر اساس اصلاحیه مصوبه هیئت وزیران برنج و روغن به فهرست کالا‌های مشمول دریافت ارز ترجیحی ۲۸۵۰۰ تومانی در سال ۱۴۰۳ اضافه شد.

در فهرست قبلی انواع گوشت تازه یا سرد کرده گوساله و گوسفند، گندم معمولی، جو، ذرت دامی، دانه سویا، دانه کلز، دانه پنبه، دانه آفتابگردان برای روغن کشی، دانه گلرنک، شکر تصفیه شده، کنجاله سویا، کنجاله پنبه، کنجاله آفتابگردان، کنجاله کلزا، کنجاله گلرنگ، کود سوپرفسفات، کود کلریدو پتاسیم، کود سولفات پتاسیم، فسفات دی آمینیوم، مولد‌های دام و طیور آبزیان و مواد ژنتیکی مشمول دریافت ارز ترجیحی برای سال ۱۴۰۳ اعلام شد. در فهرست قبلی برنج و روغن از فهرست کالا‌های مشمول ارز ترجیحی حذف شده بود که با پیگیری مسئولان وزارتخانه جهاد کشاورزی دوباره مشمول ارز ۲۸۵۰۰ تومانی شد. بنابر آمار گمرک جمهوری اسلامی سالانه ۱۴ تا ۱۶ میلیارد دلار به واردات کالا‌های اساسی اختصاص می‌یابد.

کارشناس کشاورزی ابراهیم مرادزاده می‌گوید که واردات این دو محصول با ارز ارزان باعث تعادل قیمت آن‌ها در بازار می‌شود که اختصاص ارز گرانتر امکان داشت قیمت‌ها را در بازار بالاتر ببرد. کشور سالانه حدود یک میلیون تن برنج وارد می‌کند و ۹۰ درصد نیاز روغن را از طریق واردات تامین می‌کند.

دیگر خبرها

  • صادرات ۲۰۰ میلیون پوند کالا و خدمات ایران به انگلیس در ۲۰۲۳
  • صنایع شیمیایی، معدنی و ماشین‌آلات باید شناسه کالا بگیرند
  • واردات کالا بهانه است؛ هدف اصلی خروج ارز از کشور است
  • ماجرای رسوب ۱۰۰۰ دستگاه ماشین‌آلات راهسازی در بندرعباس
  • باید از ماشین‌آلات معدنی تولید داخل حمایت شود
  • رشد ۱۷ درصدی صادرات کالا از گمرک کرمانشاه طی فروردین سال جاری
  • بلاتکلیفی هزار و ۶۲ دستگاه ماشین آلات راهسازی در بندرشهید رجایی/ تعیین تکلیف به زودی
  • فروش ماشین آلات پرابهام براساس قانون/ ۱۵۰۰ دستگاه فروخته شد
  • نجات راه‌سازی با اقدام به‌موقع دستگاه قضا
  • برنج و روغن شامل ارز ترجیجی شد