Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- معاون آموزش، پژوهش و فناوری وزارت صنعت، معدن و تجارت با اشاره به برگزاری نخستین نمایشگاه « نهضت ساخت داخل » گفت: بیش از ۷۰ درصد از نیازهای وارداتی کشور به وسیله توانمندی هایی که در کشور وجود، دارد قابل تامین است. تاریخ انتشار: 12:17 - 22 تير 1398 - کد خبر: ۵۳۲۷۷۵

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری میزان، برات قبادیان با اشاره به تجربه برگزاری نمایشگاه معکوس در هفته پژوهش سال گذشته اظهار کرد: پس از تجربه موفقیت آمیز نمایشگاه معکوس که در مدت سه روز و با عقد قرارداد بیش از ١٣٠ میلیارد تومان که باحضور شرکت‌های دانش بنیان، نخبگان، خبرگان صنعت، فناوران و استادان دانشگاه برگزار شد، و با توجه به اینکه امسال نیز نامگذاری سال به نام رونق تولید است، لذا تصمیم گرفته شد که نمایشگاه ساخت داخل را در تهران و استان‌های مختلف با حضور بنگاه‌های بزرگ برگزار نماییم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون وزیر صنعت ادامه داد: بنگاه‌های اقتصادی بزرگ همانند شرکت‌های خودرو‌ساز بزرگ، فولاد، ذوب آهن و شرکت‌های فعال در عرصه‌های مهم صنعتی و معدنی می‌توانند با حضور در نمایشگاه ساخت داخل، نیاز‌های خودرا به نمایش بگذارند.

قبادیان با اشاره به تدوین شناسنامه تجهیزات، ماشین آلات و قطعات مورد نیاز هر واحد تولیدی گفت: بنگاه‌های اقتصادی بزرگ و کوچک برای فناوری و دانش فنی تجهیزات و ماشین آلاتی که نیاز دارند، کتابچه‌ای تهیه می‌کنند و همچین آن ماشین آلات، قطعات یا ماشین آلات را به نمایش می‌گذارند.

معاون آموزش، پژوهش و فناوری وزارت صمت ادامه داد: با اطلاع رسانی که در کشور برای نمایشگاه نهضت ساخت داخل انجام می‌شود، همه افراد و دستگاه‌هایی که توانمندی برآورده کردن این نیاز‌ها را دارند، از این نمایشگاه بازدید و بایکدیگر مذاکره و انعقاد قرارداد می‌کنند. در حقیقت با برگزاری این نمایشگاه شبکه‌ای از نیاز‌ها و توانمندی‌ها را در کشور شکل داده ایم.

وی با اشاره به تجربه این معاونت در برگزاری نمایشگاه معکوس در سال گذشته تاکید دارد: من یقین دارم با برگزاری این نمایشگاه بیش از ۷۰ درصد از نیاز‌های علمی و فناورانه کشور را به وسیله توانمندی‌های بومی طرف دیگر در کشور تامین می‌کنیم.

قبادیان افزود: با این کار نهضت ساخت داخل و حمایت از تولید داخل در صنایع و صنایع معدنی از یک سو و حضور متخصصان و فناوران از دیگر سو موجب خواهد شد که در این بخش هم همانند بخش هایی، چون انرژی هسته ای، بیو تکنولوژی و نانو تکنولوژی سرمایه گذاری زیادی انجام شده و به خودکفایی در داخل برسیم.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: نمایشگاه داخل تولید واردات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۸۲۹۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خوشنویسی ایران نیاز به حمایت دارد/ تاثیر بخش خصوصی در چرخه اقتصاد

مهرناز قربان‌پور هنرمند خوشنویس که ۲ اثر از او در نخستین نمایشگاه تخصصی هنرهای قرآنی «روایت باران» در فرهنگسرای نیاوران به نمایش درآمده است، درباره برگزاری این نمایشگاه به خبرنگار مهر بیان کرد: نمایشگاه با کیفیت خوبی برگزار شده است. به ویژه در شرایطی که نمایشگاه برگزار کردن کار سختی شده است و انگیزه کافی از سوی هنرمندان وجود ندارد، به همین دلیل در فضای کلاسیک خوشنویسی، کمتر شاهد برگزاری چنین رویدادهایی هستیم و نمایشگاه گروهی با این کیفیت کمتر برگزار می‌شود.‌

وی با تاکید بر اینکه کیفیت برگزاری نمایشگاه توسط بخش خصوصی بسیار محسوس است، گفت: به طور قطع اگر جایی بخواهد از هنرمندان حمایت کند بخش خصوصی است، کسانی که در فروش آثار هنری و گالری‌داری تخصص دارند، هم در برگزاری نمایشگاه موفق‌ترند و هم در فروش آثار می‌توانند موفق‌تر عمل کنند. مطمئناً اگر بخش خصوصی به این عرصه ورود کند، اتفاقات خوبی می‌تواند به لحاظ حرفه‌ای برای هنرمندان بیفتد.

این هنرمند خوشنویس درباره نمایشگاه «روایت باران» توضیح داد: نمایشگاه «روایت باران» از چند جهت متفاوت است؛ اختصاص یک بخش به نمایش آثار قدما جالب توجه است، همچنین از اساتید پیشکسوت آثاری به نمایش درآمده و نشان از گزینش خوب در انتخاب آثار دارد. در مجموع نمایشگاه شسته رفته و خوبی است. مدت‌هاست این اتفاقات کمرنگ شده و نمایشگاه خوب، کم می‌بینیم.

وی تاکید کرد: به اعتقاد من، خوشنویسی ما ظرفیت بسیار بالایی دارد، هنرمندان خوبی در این عرصه داریم که زحمت بسیاری می‌کشند که نیاز به حمایت دارند. به هر حال وقتی حمایت‌های خوبی از یک هنرمند شود، مطمئناً آثار فاخر و بهتری خلق می‌کند. اما وقتی نه فضایی برای ارایه آثار وجود داشته باشد و نه فضایی برای فروش آن، انگیزه هنرمند کاهش پیدا می‌کند.

قربان پور در پایان گفت: حضور افرادی که تخصص دارند و سال‌هاست در این حوزه فعالیت دارند، کار بلد هستند و می‌توانند ارایه‌های قوی و حرفه‌ای و خوبی داشته باشند، مغتنم است و مطمئناً چنین حرکت‌هایی به بهبود وضعیت هنر کمک می‌کند.

اولین نمایشگاه تخصصی هنرهای قرآنی «روایت باران» توسط گالری تخصصی هنرهایی ایرانی و اسلامی «ترانه باران» در فرهنگسرای نیاوران برپا شده و تا پایان اردیبهشت همه روزه از ساعت ۱۰ صبح تا ۱۹ و روزهای تعطیل از ساعت ۱۴ تا ۱۹ دایر است.

کد خبر 6097681

دیگر خبرها

  • عدد نهایی حداقل «حقوق» بازنشستگان مشخص شد
  • نمایشگاه بیست‌وهشتم نفت، فرصتی برای پشتیبانی از تولید داخل و دانش‌بنیان‌ها
  • بیش از ۸۰ درصد نیاز ناوگان دریایی در داخل تأمین می‌شود/تمام دریانوردان ایرانی هستند
  • باید از ماشین‌آلات معدنی تولید داخل حمایت شود
  • بیش از ۸۰ درصد نیاز ناوگان دریایی در داخل تأمین می‌شود
  • جزییات افزایش ۳۵درصدی حقوق حداقل‌بگیران بازنشستگان تامین اجتماعی
  • خوشنویسی ایران نیاز به حمایت دارد/ تاثیر بخش خصوصی در چرخه اقتصاد
  • نیاز مناطق سیل‌زده بلوچستان به ماشین‌آلات سنگین
  • تامین امکانات مورد نیاز برای برگزاری دومین مرحله انتخابات مجلس
  • ظرفیت‌های استان بوشهر برای مشارکت مردم در جهش تولید پای کار بیاید