Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ـ مدیرعامل سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی با بیان اینکه فروش اموال تملیکی در کل کشور ۶۲ درصد افزایش یافته است گفت: بیش از یک هزار تن روغن موجود در انبارها با دریافت مجوزهای لازم در اختیار ستاد تنظیم بازار قرار گرفته است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، سید عبدالمجید اجتهادی ظهر امروز در مراسم معرفی مدیرکل جدید جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی استان بوشهر با بیان اینکه هم‌اکنون 54 درصد کالاهای موجود در انبارهای اموال تملیکی فاقد رأی قطعی است، اظهار داشت: با همکاری، هماهنگی دستور فروش بخش از این کالاها صادر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از افزایش 60 درصدی فروش کالاهای سازمان جمع‌آوری اموال تملیکی خبر داد و بیان کرد: معدوم کالاهای فاسد شدنی و تاریخ گذشته 132 برابر افزایش یافته و تعیین تکلیف اموال تملیکی رشد 600 درصدی داشته است.

مدیرعامل سازمان اموال تملیکی با بیان اینکه در استان هرمزگان میزان تعیین تکلیف کالاها در سه ماه آخر سال گذشته، نسبت به سال ماقبل آن بیش از 600 برابر شده است افزود: خودروهای موجود در گمرک بوشهر در آستانه تعیین تکلیف نهایی است.

وی از صدور مجوز فروش ماشین‌آلات سنگینی به‌عنوان کالای متروکه در گمرک بوشهر خبر داد و بیان کرد: مجوز فروش ماشین‌آلات سنگینی از سوی حاکم شرع صادر شده ولی برخی مجوزهای آن مانند کمیسیون ماده یک است که دولت تدابیری در این زمینه دارد.

اجتهادی از توزیع روغن خوراکی خبر داد و تصریح کرد: بیش از یک هزار تن روغن موجود در انبارهای سازمان جمع‌آوری اموال تملیکی با دریافت مجوزهای لازم در اختیار ستاد تنظیم بازار قرار گرفته است.

انتقاد معاون اول قوه قضائیه از به‌روز نبودن قوانین اموال تملیکیمعرفی 7500 کانتینر کالای متروکه به سازمان اموال تملیکی توسط گمرکات استان هرمزگان + جدولکالاهای قاچاق در سازمان اموال تملیکی گلستان معدوم شد

معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی اضافه کرد: در ارتباط با فروش اموال تملیکی کالاهایی که در اختیار نهادهای حمایتی قرار می‌گیرد اولویت واگذاری بر عهده دستگاه‌های استانی گذاشته شده است.

در این ‌مراسم ضمن قدردانی از خدمات محمد صادقی مدیر پیشین اموال تملیکی بوشهر، با حکمی از سوی سید عبدالمجید اجتهادی رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل سازمان، رحیم بهادری به‌عنوان مدیر جدید جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی این استان منصوب شد.

انتهای پیام/190/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: فروش اموال تملیکی تعیین تکلیف جمع آوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۱۵۲۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لرزه تردد خودروهای سنگین دوباره روی تن پل تاریخی بابل نشست

تردد آسیب‌زای ماشین‌های سنگین از زیر پل تاریخی محمدحسن خان بابل که طبق مصوبه شورای ترافیک ممنوع و تخلف به شمار می‌رود، به دلیل بی‌توجهی مسئولان شهری و میراثی شهرستان بابل، دوباره از سوی رانندگان متخلف از سر گرفته شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بابل، تردد خودروهای سنگین از زیر پل تاریخی 300 ساله محمد حسن خان که دوباره جریان گرفته، کار را به جایی رساند که میراث دوستان و گردشگران بومی و غیربومی علاقمند به نماد تاریخی شهر بابل می‌گویند چرا کسی به فکر این بنای تاریخی در حال تخریب نیست.

 برای چندمین بار پیاپی در یک سال اخیر رانندگان خودروهای سنگین با کنار زدن سازه‌های آهنی و بتنی (نیوجرسی) که در زیر این پل تاریخی جانمایی شده بود، تردد خودروهای سنگین از زیر این پل را از سر گرفتند.

این ترددها به حدی نگران کننده شده که صدای اعتراض دوستدران میراث فرهنگی در حال بازدید از این بنای تاریخی را هم در آورده است.

 

.

 

پیشتر و در دی ماه سال گذشته خبرگزاری تسنیم گزارشی را با عنوان "ماشین‌های سنگین بلای جان پل تاریخی بابل شده‌اند" منتشر کرد.

در آن گزارش مهران فلاح؛ رئیس میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان بابل به خبرنگار تسنیم گفت: همه ما نسبت به وضعیت فعلی پل تاریخی محمدحسن خان نگران هستیم.

فلاح با تاکید بر اینکه تردد خودروهای سنگین از زیر پل ممنوع است، افزود: نیوجرسی‌هایی به عنوان مانع زیر طاق‌چشمه‌ها بر سر راه خودروها قرار داده شده، اما متاسفانه برخی افراد سودجو به این مهم توجه نمی‌کنند و با کنارزدن نیوجرسی‌ها به تردد از زیر پل اقدام می‌کنند، برای همین باید با تصویب یک قانون به طور جدی به این مسئله ورود کرد و مانع تردد آنها شد.

حمیدرضا قربانیا دلاور؛ رئیس شورای شهر بابل نیز دراین‌باره به خبرنگار تسنیم گفت: بارها گفته‌ام که تنها راه برون‌رفت از این مشکل چندین ساله و مهم و نگران‌کننده این است که از ظرفیت و فرصت خدادادیِ رودخانه بابلرود و پل تاریخی آن باید به عنوان یک فرصت گردشگری استفاده کنیم. ما با تمام توان به دنبال جذب سرمایه‌گذار داخلی هستیم تا از این فرصت برای جذب گردشگر استفاده کنیم.

با این همه به نظر می‌رسد هنوز اهتمام جدی از سوی مسئولان شهر بابل و استان مازندران برای جلوگیری از تردد خودروهای سنگین از زیر پل صورت نگرفته و قرار دادن نیوجرسی در زیر پل هم به عنوان یک اقدام موقت نتوانسته مانع تردد خودروهای متخلف شود. 

به گزارش تسنیم، شورای ترافیک شهرستان بابل در 26 دی ماه 1400 مصوب کرد که تردد خودروهای سنگین از زیر این پل تاریخی ممنوع است، اما از آن تاریخ تاکنون چندین بار این مصوبه نقض و تردد خودروهای سنگین از زیر پل تاریخی محمد حسن خان از سر گرفته شده است.

نیوجرسی‌ها یا همان سازه‌های آهنی و بتنی که به منظور جلوگیری از تردد ماشین های سنگین در زیر این پل تاریخی مستقر می‌شود، به گونه‌ای است که رانندگان می توانند آن را با ماشین جا به جا کرده و از زیر پل عبور کنند.

در روزهای اخیر نیز تردد خودروهای سنگین در زیر این پل تاریخی از سر گرفته شده و واکنش و نگرانی میراث دوستان را به دنبال داشته است.

این پُل تاریخی که از گذشته های دور شهر بابل را به جنوب این شهرستان در بخش بندپی شرقی، بندپی غربی و گتاب متصل می‌کرد و در یک مقطعی از تاریخ، عبور احشام از روی آن انجام می‌شد. چند سال پیش میراث فرهنگی با قرار دادن نمادی از تندیس کوچ دامداران روی این پُل فضایی ایجاد کرد که عملا امکان تردد وسایل نقلیه و احشام از روی آن ناممکن شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سازمان اموال تملیکی ۳۲۴ ملک را به مزایده گذاشت
  • صدور مجوز خرید و راه‌اندازی خط تولید کشتار مرغ در همدان
  • واگذاری ملک در مزایده سراسری اموال تملیکی
  • ماجرای رسوب ۱۰۰۰ دستگاه ماشین‌آلات راهسازی در بندرعباس
  • حراج لوازم خانگی اموال تملیکی در ۹ استان کشور
  • ساز و کار خرید اموال متروکه از سازمان اموال تملیکی چیست؟
  • بلاتکلیفی هزار و ۶۲ دستگاه ماشین آلات راهسازی در بندرشهید رجایی/ تعیین تکلیف به زودی
  • لرزه تردد خودروهای سنگین دوباره روی تن پل تاریخی بابل نشست
  • فروش ماشین آلات پرابهام براساس قانون/ ۱۵۰۰ دستگاه فروخته شد
  • نجات راه‌سازی با اقدام به‌موقع دستگاه قضا